DUCATI PRO II PLUS (with turn signals)

  • Bebat: € 0,8500
  • Recupel: € 0,3306
Productnummer: MT-DUCATI-PROIIPLTS
EAN: 8052679458615
Leveranciernummer: 8052679458615

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

De PRO-II PLUS Met richtingaanwijzers elektrische scooter van Ducati krijgt een upgrade met de aansluiting op de Ducati Urban e-Mobility App.

De PRO-II PLUS is uitgerust met een borstelloze motor van 350 W en een batterij van 7,8 Ah, waarmee je tot 25 km kunt rijden met volledige stabiliteit en comfort, mede dankzij de achtervering en de 10" anti-lek tubeless banden.

De scooter is uitgerust met een dubbele rem, elektrische schijf voor en achter, en een groot 3,5" LED-display waarop je alle instellingen kunt beheren en kunt kiezen tussen vier rijmodi (6, 15, 20, 25 km/u).

App

Geïntegreerde app beschikbaar in de App Store en Google Play. Ontworpen als een 'virtuele garage', stelt het u in staat om meerdere Ducati Urban e-Mobility producten te registreren. Dankzij de app, kunt u voortdurend op de hoogte blijven van de belangrijkste statistieken van uw voertuig, over zijn positie, en hulp vragen in real time via chat.

Rijmodi

Nog meer keuzevrijheid dankzij de vier rijmodi (6, 15, 20, 25 km/u), die eenvoudig kunnen worden geselecteerd en beheerd via de app of via het grote 3,5" display.

Motor

De scooter is uitgerust met een borstelloze motor van 350 W. Dit type motor vergt minimaal onderhoud en heeft een zeer laag slijtageniveau, is zeer goed bestand tegen de verschillende snelheidsniveaus, en is zeer stil

Wielen en remmen

De 10" tubeless voor- en achterwielen zijn lekvrij. De scooter is uitgerust met een dubbel remsysteem: elektrische schijf voor en schijf achter.

Category: E-vehicles, e-Scooters
*Intern
App functionality level: Smart
End of life: Nee
Design
Kleur van het product: Zwart
Gewicht en afmetingen
Gewicht: 0 g
Overige functies
Maximum snelheid: 25 km/u
Stroom
Batterijduur: 25 km
Oplaadtijd: 6 h