Huawei Freebuds Pro 2 wireless earphones - in-ear - carbon wit

 • Bebat: € 0,0570
 • Recupel: € 0,1240
Productnummer: HUAB-BUDS-PRO-2-WHT
EAN: 6941487256037
Leveranciernummer: 55035847

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Redefine noise cancellation

Rem het lawaai en duik de beats in...
Hoorbaar, altijd verbonden blijven
Voel de muziek met HUAWEI FreeBuds Pro's meeslepende klank,
inspirerende stijl

Hybrid Active Noise Cancellation

Snijd het geluid van binnen en buiten af

Met behulp van de Hybrid Active Noise Cancellation Technology detecteren de naar binnen en naar buiten gerichte microfoons de restruis van het oor en de in het oor aanwezige ruis, waarna de dynamische drivers nauwkeurige anti-geluidssignalen genereren. Met een ruisonderdrukkend effect tot 40 dB1 kunt u met HUAWEI FreeBuds Pro de rust en zuiverheid ervaren.

Intelligente Dynamische ANC

Ontdek de Omgeving, Optimaliseer Ruisonderdrukking

HUAWEI FreeBuds Pro herkent de omgevingsgeluiden op intelligente wijze en schakelt de ruisonderdrukkingsmodus zodanig in voor een optimale hoorervaring.

 • Ultra Mode

  Geniet van een diepgaand verbeterde ruisonderdrukking tijdens het reizen. En verlies jezelf ongestoord in de muziek.

 • Cozy Mode

  Houdt je scherp door het verminderen van de geluiden van het ritselen van papier, typen, computers en telefoongesprekken op de werkplek, in bibliotheken en in andere stille omgevingen.

 • General Mode

  Geniet van meeslepende muziek of spelgeluiden in bruisende straten of drukke cafés omdat de omgevingsgeluiden sterk gereduceerd worden.

Laat het geluid door, maak het stemgeluid helder.

Je hoeft je oordopjes niet uit te doen. Met een lange druk op de knop kan je overschakelen naar de bewustzijnsmodus en opnieuw verbinding maken met je omgeving. De unieke Voice Mode2 reduceert de omgevingsgeluiden om de menselijke stem te laten opvallen. Zo mis je de omroepen op het vliegveld of een snelle babbel met vrienden die langskomen niet

Het verbazingwekkende geluid in elk moment

HUAWEI FreeBuds Pro levert een krachtig en dynamisch geluid zodat je kan genieten van de authentieke muziek zoals je dat doet tijdens een live concert.

Ultra-magnetische Dynamische Driver

Dankzij de hoge magnetische dichtheid en de superieure stabiliteit van de 11 mm-driver leveren de oordopjes een zeer hoge bas en zorgen ze voor een indrukwekkende geluidsreductie.

Dynamische equalizer instellingen

Op basis van de real-time signaalveranderingen die de in-ear-microfoons ontvangen, past de EQ zich onmiddellijk aan om het geluid en de klankkleur in balans te houden, ongeacht je houding of hoe je de earbuds draagt.

Noise Out, Voice Heard

De nieuwe Hybrid Call Noise Cancellation combineert een 3-mic systeem en de bot stemsensor om achtergrondgeluiden te verminderen en menselijke stemmen te verbeteren voor kristalheldere gesprekken.

Stem Bot-Sensor

Tijdens een gesprek detecteert en versterkt de stemsensor van het bot de menselijke stemmen door de bottrilling te interpreteren voor een heldere geluidsweergave.

3-mic-systeem

Twee naar buiten gerichte microfoons pikken het geluid nauwkeurig op uit de richting van je stem, terwijl de naar binnen gerichte microfoon je stem duidelijker laat horen.

Voel de Breeze, niet de Noise

De delicate windvrije structuur van de oordopjes en het vloeiende mechanische ontwerp elimineren elk fluitend geluid dat wordt veroorzaakt door luchtwrijving. Voel je vrij om te genieten van de wind tijdens het lopen, rennen en fietsen4.

Dual Anti-wind Noise Design

De twee microfoons aan de boven- en onderkant van de oordopjes zijn voorzien van een anti-
wind geluidsslang om windruis te elimineren.

Dual-Antenna, Naadloze Verbinding

De HUAWEI FreeBuds Pro hebben een dubbele antenne en biedt een brede signaaldekking.
Zelfs als je telefoon in je tas, zak of storingsgebied zit, biedt je HUAWEI FreeBuds Pro nog steeds een
stabiele verbinding.

Ultra-magnetische Dynamische Driver

Dankzij de hoge magnetische dichtheid en de superieure stabiliteit van de 11 mm-driver leveren de oordopjes een zeer hoge bas en zorgen ze voor een indrukwekkende geluidsreductie.

Dynamische equalizer instellingen

Op basis van de real-time signaalveranderingen die de in-ear-microfoons ontvangen, past de EQ zich onmiddellijk aan om het geluid en de klankkleur in balans te houden, ongeacht je houding of hoe je de earbuds draagt.

Stem Bot-Sensor

Tijdens een gesprek detecteert en versterkt de stemsensor van het bot de,menselijke stemmen door de bottrilling te interpreteren voor een heldere geluidsweergave.

3-mic-systeem

Twee naar buiten gerichte microfoons pikken het geluid nauwkeurig op uit de richting van je stem, terwijl de naar binnen gerichte microfoon je stem duidelijker laat horen.

Dual Anti-wind Noise Design

De twee microfoons aan de boven- en onderkant van de oordopjes zijn voorzien van een anti-wind geluidsslang om windruis te elimineren.

Intelligente dubbele antenne

Elk oordopje is voorzien van twee Bluetooth-antennes die een 360°-signaalbereik hebben en zorgen voor een naadloze communicatie, ongeacht de interferenties in de omgeving.

Chipset

De compacte en toch krachtige Bluetooth 5.2 gecertificeerde Chipset reduceert de latentie tot een opvallende 180 ms5, wat een uitzonderlijke vloeiende ervaring oplevert.

 • De dubbele anti-windruisstructuur zorgt voor duidelijke gesprekken tijdens het rijden met hoge snelheid.

 • Laat je horen, zelfs als je fluistert, knijp twee keer om het te gebruiken als een microfoon6.

 • Voel de sensatie in actie met een snelle en nauwkeurige spelervaring.

De stijl die voor je spreekt

De HUAWEI FreeBuds Pro zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren die passen bij het geluid waar je van houdt: het strakke en edgy Silver Frost met subtiele metallic glans, het elegante en discrete Keramisch Wit voor een verfijnde stijl, en het klassieke Carbon Black dat bij de meeste gelegenheden past.

Draag het de hele dag door

 • Stabiliteit

  De zachte siliconen oordopjes zijn verkrijgbaar in 3 maten. De intelligente Compactheidsdetectie helpt je bij het kiezen van de meest geschikte oordopjes die in je oren passen7.

 • In-ear Fit

  Het ontwerp voor de geleiding van de voor- en achteroorholte brengt de luchtdruk in en uit het oor in balans, waardoor de luchtcirculatie wordt gewaarborgd om ongemak te voorkomen.

 • Comfort

  Het compacte en lichte lichaam heeft een slim ontwerp dat het bijna ondenkbaar maakt in de oren voor meer comfort.

Slimme bediening aan uw vingertoppen

De zeer gevoelige sensor reageert nauwkeurig op je eisen. Met vegen, drukken of knijpen kan je het volume harder of zachter zetten, gesprekken aannemen of je muziek eenvoudig veranderen. Slimme interacties, eenvoudig te bedienen.

 • Lang indrukken

  ANC / Awareness Mode

 • Veeg

  Veeg omhoog: volume +
  Veeg naar beneden: volume -

 • Eenmaal drukken

  Muziek afspelen / pauzeren
  Beantwoorden / beëindigen van een oproep

 • Twee keer drukken

  Volgende nummer

 • Drie keer drukken

  Vorig nummer

Klaar om lang te genieten van het beste

Als de ruisonderdrukking is uitgeschakeld, kan je met één keer opladen tot 7 uur luisteren en tot 30 uur in combinatie met de laadcase8. Je kan ook je smartphone of tablet gebruiken om de laadcase op te laden terwijl je onderweg bent9.

 • Als de ruisonderdrukking is ingeschakeld, brengt één keer opladen je tot 3,5 uur bellen en tot 16 uur in combinatie met de oplaadcase.8

 • Als de ruisonderdrukking is ingeschakeld, brengt één keer opladen je tot 4,5 uur luisterplezier en tot 20 uur in combinatie met de oplaadcase.8

Pop, Connect, Go

Open de oplaadcase, er zou een pop-up moeten verschijnen op je telefoon die vraagt om de eerste keer te paren of om de verbinding te hervatten, terwijl hij laat zien hoeveel batterij je nog hebt.

Dubbele apparaatverbinding, naadloos schakelen

Door de gelijktijdige verbinding met twee apparaten te ondersteunen, kan er ook snel tussen de apparaten worden geschakeld door in beide oordopjes te knijpen. Je kan soepel heen en weer gaan tussen smartphones, tablets, pc's en meer slimme apparaten.

Intelligente compactheidsdetectie

Met intelligente Compactheidsdetectie om de oordopjes te analyseren die na het dragen bij uw oren passen, kan je de meest geschikte oordopjes oppakken om te genieten van een betere ruisonderdrukking en een meer meeslepend geluid.

 

Stroom
Aantal inbegrepen batterijen: 1
Batterij-indicator: Ja
Batterijtechnologie: Lithium Polymer (LiPo)
Connectiviteit
Bluetooth: Ja
Hoofdtelefoon connector: USB Type C
Near Field Communication (NFC): Nee
Verbinding met pc: Ja
Verbindingstechnologie: Bluetooth
Category: Headsets
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Land van oorsprong: China
Design
Draagwijze: In-ear
Headset type: Stereo
Kleur van het product: Wit
Technische details
Frequentiebereik koptelefoon: 48000 Hz
Ruisonderdrukking: Ja
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen
Gewicht en afmetingen
Gewicht: 0 g
Functies
IP certification: 54
Microfoon: Ja
Overige functies
Waterbestendig: Spatwaterdicht