Mi Electric Scooter Pro 2: Mercedes AMG Petronas Formula 1 edition- zwart

  • Bebat: € 7,0000
  • Recupel: € 0,3306
Productnummer: MIEP-ESCTPRO2AMG-BLK
EAN: 6934177726217
Leveranciernummer: 30371

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

RIJ MET HET BESTE Door ontwerpelementen van het Mercedes-AMG Petronas F1 Team te combineren met Xiaomi's toonaangevende scootertechniek, hebben we je droom werkelijkheid gemaakt.

NOOIT COMPROMISSEN Door nooit genoegen te nemen met iets anders dan het beste, streeft Xiaomi ernaar om uitstekende ervaringen te bieden die uw kwaliteit van leven echt verbeteren.

25 km / u Maximale snelheid

600W Maximaal vermogen

ALTIJD PERFECTIE STREVEN

De perfecte combinatie van functionaliteit en design De snelheid en precisie van het racecircuit zijn in de genen van het ontwerp en het vakmanschap van de scooter geïnjecteerd.

Geïnspireerd door de legende van Silver Arrows Met de klassieke zilveren kleur die doet denken aan de iconische Mercedes-raceauto's, biedt het unieke scooterontwerp een uitstekende Silver Arrow-geïnspireerde esthetiek.

Simpele lijnen, gepolijst gevoel De lijnen van de scooter hebben een aerodynamisch ontwerp dat doet denken aan een sportwagen. Het coole ontwerp integreert de esthetiek van de raceauto in je leven.

Gegraveerd Mercedes-AMG-logo Het logo van het Mercedes-AMG Formule 1-team is op het scooterbord gegraveerd en symboliseert het streven naar perfectie.

PRESTATIES DIE DE ULTIEME ERVARING BIEDEN Streef naar ultieme prestaties en snelheid. Naast zijn luxueuze visuele aantrekkingskracht, kan het ook voldoen aan uw dagelijkse reisbehoeften.

45 km Batterij met groot bereik

20% stijging van de helling

BRENGT JE VEILIG WAAR JE NODIG HEBT De veiligheidsmechanismen van raceauto's belichamen de nauwkeurigheid en precisie van mechanisch vakmanschap. Op dezelfde manier is het betrouwbare dubbele remsysteem van de scooter zorgvuldig gebouwd met het oog op uw veiligheid.

UNIEK ONTWERP, UITSTEKENDE PRESTATIES

Beheer via slimme app

Multifunctioneel bedieningspaneel

Elektrische rem en schijfrem

Schokabsorberende opblaasbare banden

Luchtvaart aluminium frame

*Intern
App functionality level: Smart
End of life: Nee
Stroom
Batterijduur: 45 km
Oplaadtijd: 9 h
Gewicht en afmetingen
Breedte: 1130 mm
Dikte: 430 mm
Gewicht: 14.2 g
Hoogte: 1180 mm
Category: E-vehicles
Design
Kleur van het product: Blauw, Grijs, Zwart
Overige functies
Maximum snelheid: 25 km/u