Samsung Bar plus 32 GB on the go - met USB aansluiting - grijs

  • Auvibel: € 1,3500
Productnummer: MUF-32BE4/EU
EAN: 8801643264062

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Snelheid in stijl

De klassieker van de toekomst. De nieuwe generatie BAR Plus USB-sticks zijn onmisbare must haves voor elke dag. Het ontwerp is strak en de snelheid is ongekend. Het full-body metalen design is een toonbeeld van minimalisme. De stick past gemakkelijk in je hand en is een slimme mix van stijl, snelheid en betrouwbaarheid.

Verplaatst bestanden in een oogwenk

Je tijd is weer van jou. Dankzij de nieuwste USB 3.1 standaard met snelle en praktische leessnelheden van 300 MB/s*, heb je meer tijd om te werken, spelen, kijken en creëren. Stuur in slechts 10 seconden een 3GB 4K UHD-videobestand van je Bar Plus naar je pc

Robuust en geraffineerd

Even sterk als stijlvol. Dankzij de stevige metalen behuizing blijft je data veilig en intact, en de geïntegreerde sleutelhanger voorkomt dat je de USB-stick per ongeluk ergens neerlegt of kwijtraakt. De BAR Plus is de ideale combinatie van krachtig design en zorgeloze duurzaamheid.

Stevig en betrouwbaar

Je bestanden zijn veilig, waar je ook naartoe gaat. Samsung is toonaangevend op het gebied van flashgeheugen. Dat maakt van de BAR Plus een betrouwbare USB-stick voor het opslaan van je waardevolle data. De USB staat altijd voor je klaar en heeft een waterbestendige, shockbestendige, temperatuurbestendige, magneetbestendige en röntgenbestendige behuizing

Category: Geheugen
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Ja
Details flashgeheugen
Flits geheugen klasse: No flash memory class
Geheugenadapter meegeleverd: USB
Soort flashgeheugen: No flash memory card type
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen
Gewicht en afmetingen
Gewicht: 0 g
Geheugen
Interne opslagcapaciteit: 32 GB
Leessnelheid: 300 MB/s
Schrijfsnelheid: 300 MB/s
Design
Kleur van het product: Grijs
Technische details
Memory type: USB drive
Prestaties
Soort aansluiting: USB