Samsung Evo + 32 GB micro SD class 10 - met adapter R95MBs/ W20

  • Auvibel: € 1,3500
Productnummer: MB-MC32GA/EU
EAN: 8806088676562

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Als je snelheid nodig hebt

Opnemen en afspelen van Full HD video zonder storingen.Dankzij superhoge leessnelheden tot 95 MB/s kopieer je een video van 3 GB in maar 38 seconden van je 32 GB EVO Plus naar je laptop.* Maak vlekkeloze foto's en video's in de hoogste kwaliteit en deel alles in een oogwenk.

    
Meer dan genoeg capaciteit

Nooit meer bang voor geheugengebrek. 32 GB is genoeg voor 4 uur Full HD video, 6 uur HD video 7.500 foto's.* Ga dus gerust je gang en leg alles vast wat het leven te bieden heeft.

 
 
Betere compatibiliteit

Compatibel met een breed scala aan apparaten, zowel voor SD als microSD. Je kan er zelfs prachtig gedetailleerde Full HD video's mee opnemen. De meegeleverde SD-adapter past in de meeste apparaten van vrijwel ieder merk, waarbij de geweldige prestaties en snelheden van EVO Plus in stand blijven.

    
4-Proof bescherming

Je onvervangbare herinneringen zijn veilig. PRO Plus beschikt over 4-proof beveiliging en is dus bestand tegen 72 uur in zeewater⊃1;, extreme temperaturen⊃2;, röntgenapparatuur op vliegvelden⊃3; en magnetische velden⁴ vergelijkbaar met een MRI-scanner. Met 10 jaar beperkte Samsung-garantie.

 

Category: Geheugen
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Details flashgeheugen
Flits geheugen klasse: 10
Geheugenadapter meegeleverd: SD
Soort flashgeheugen: MicroSD (Micro Secure Digital)
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen
Gewicht en afmetingen
Gewicht: 0.5 g
Geheugen
Interne opslagcapaciteit: 32 GB
Leessnelheid: 100 MB/s
Schrijfsnelheid: 90 MB/s
Design
Kleur van het product: Rood
Technische details
Memory type: Flash memory
Prestaties
Soort aansluiting: Unspecified