Samsung Galaxy Buds Live - Titanium

  • Bebat: € 0,0570
  • Recupel: € 0,1240
Productnummer: SAMR180-TITAN
EAN: 8806094413267
Leveranciernummer: SM-R180NZTAEUB

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Maak kennis met de Galaxy Buds Live

De oordopjes zijn ontworpen om in te spelen op ieder gewenst moment. Met een iconische vorm en een ergonomisch ontwerp, een pasvorm die je natuurlijke omgevingsgeluid doorlaat, en een luidspreker die geoptimaliseerd is voor een betere ervaring. Dit is geluid gemaakt voor jouw oren.

ICONISCH DESIGN

De nieuwste vorm van echte draadloze oordopjes

Het markante ontwerp van de Galaxy Buds Live valt op, zelfs in je oor. Ze reflecteren de rondingen van het oor en het gezicht voor een natuurlijke look, ze zijn gepolijst met een glanzende afwerking en worden geleverd in een case die lijkt op een juwelendoosje — zodat die makkelijk in je hand ligt wanneer je onderweg bent.

Galaxy Buds Live in Mystic Bronze are shown from the sides, and as they rotate the screen zooms out to show the two together.

COLOR

Boost je stijl met glanzende afwerkingen

Verkrijgbaar in drie onweerstaanbare kleurstellingen. Kies uit Onyx, Mystic Bronze, Mystic White, Mystic Black, Mystic Red en Mystic Blue om je look een flitsend tintje te geven.

ERGONOMIC

Gemaakt voor jouw oren

Galaxy Buds Live passen zacht en comfortabel in je oor. Het ergonomische ontwerp is nauwsluitend maar niet hinderlijk met wingtips in twee maten voor een betere pasvorm. Dus, onderweg naar kantoor, naar een vriend(in), en meer zonder je buds uit je oren te halen.

Blijf luisteren

ACTIVE NOISE CANCELLATION

Jij bepaalt wat je hoort

A smoother sound wave is shown underneath.

De eerste Active Noise Cancellation (ANC) voor open type buds beschikbaar voor draadloze oordopjes, houdt de ruis tegen, maar laat de wereld binnen. Het vermindert achtergrondgeluiden zonder dat je hoeft te missen wat belangrijk is, zoals stemmen en aankondigingen, zodat je meer hoort van wat je wil horen — en dat allemaal met slechts een lange druk op de knop om het te activeren.2

*Active Noise Cancellation (ANC) op Galaxy Buds Live heeft een UL-verificatie ontvangen voor het reduceren van achtergrondgeluiden tot 97% in de lagere frequenties.

LIVE & DEEP SOUND

Hoor ieder geluid tot leven komen

Het voelt alsof je op de eerste rij staat, of deel uitmaakt van iets groters. 12mm-luidsprekers met geluid van AKG smelten samen met het ergonomische ontwerp van de Galaxy Buds Live om te zorgen voor een ruimtelijk geluid, terwijl de grote luidspreker- en bass duct zorgen voor diepe bassen met een luchtstroom die het geluid naadloos laat stromen.

Galaxy Buds Live earbud in Mystic White rotates, separating to show the air vents, bass duct, 12mm speaker.

Luchtgaatjes verminderen occlusie voor ruimtelijk geluid

12mm-luidsprekers met geluid van AKG voor heldere noten, hoog of laag

Bass duct verbetert het geluid in de lagere frequenties

Gemakkelijker verbinding maken

BIXBY VOICE WAKE-UP

Een slimme assistent die luistert

Bixby voice wake-up is klaar wanneer je het oproept. Het wordt geactiveerd door je eigen stem, zodat je je telefoon kunt bedienen zonder ook maar iets aan te raken. Beheer je gesprekken, pas het volume aan of controleer het weer terwijl je onderweg bent. Jij praat, Bixby luistert.

360 AUDIO

Ga helemaal op in jouw entertainment – 360 Audio

Met 360 Audio ervaar je subliem geluid zoals in een bioscoop. Dankzij Dolby Head Tracking™-technologie voelt het alsof je in het middelpunt van jouw entertainment staat. Hierdoor krijg je een krachtige en meeslepende luisterervaring. En met Dolby Atmos® hoor je werkelijk elk detail.

*Alleen beschikbaar op Samsung Galaxy-smartphones en -tablets met Android One UI versie 3.1 of hoger. 360 Audio en Dolby Head Tracking™-ondersteuning kunnen verschillen, afhankelijk van de app en content.

Een set onyxkleurige Galaxy Buds Live-oordopjes beweegt naar het midden van het beeld. De buitenkant van het linkeroordopje komt vanuit de linkeronderhoek in beeld en de binnenkant van het rechteroordopje komt vanuit de rechterbovenhoek in beeld, zodat de R en diverse speaker- en microfoonfeatures te zien zijn. Wanneer de oordopjes in het midden samenkomen, maken ze een draai van 360 graden. Zodoende worden alle features van beide oordopjes onthuld..

SPOTIFY

Houd ingedrukt en Spotify begint

Drie ingebouwde microfoons en de Voice Pickup Unit zorgen voor de beste gesprekskwaliteit uit echte draadloze oordopjes. De Voice Pickup Unit voelt wanneer je kaak beweegt en daardoor wordt deze data omgezet in spraaksignalen om een betere geluidskwaliteit te leveren — zelfs ondanks eventuele ruis.

*Vereist het configureren van de touchpadinstellingen via de Galaxy Wearables app..

BEST-IN-CLASS CALL QUALITY

Woorden komen helder en duidelijk door

Met drie ingebouwde microfoons en de Voice Pickup Unit, krijg je de beste gesprekskwaliteit uit echte draadloze oordopjes. De Voice Pickup Unit voelt wanneer je kaak beweegt en daardoor wordt deze data omgezet in spraaksignalen om een betere geluidskwaliteit te leveren — zelfs ondanks eventuele ruis.

Side view of Galaxy Buds Live in Mystic Black with one in the forefront and one in the background. The one in the forefront shows an x-ray of the bud to show the microphone placement. It then switches with the other earbud to show the inner microphone and Voice Pickup Unit.

Je geluid mag nooit slapen

BATTERIJDUUR

Houdt het urenlang vol. En blijft dan nog wat langer doorgaan

Geluid met uithoudingsvermogen voor werk en spel, en nog lang daarna met de duurzame batterij van Galaxy Buds Live.10, 11

Tot 6 uur non-stop luisteren

Tot 21 uur batterijduur met oplaadcase

OPLADEN

Power voor nog meer afspeeltijd

Laad in een paar minuten op, zodat je weer meer muziek kunt horen. Vijf minuten, en je hebt weer een uur lang, of dat nu voor je favoriete afspeellijst is of voor de laatste podcast. Als je wat extra's nodig hebt, kun je zelfs de power van je smartphone gebruiken om Galaxy Buds Live onderweg op te laden.

The Galaxy Buds Live case is placed on top of Galaxy Note20 showing how it can use Wireless PowerShare to charge up.

Je hele wereld in symfonie

BUDS TOGETHER

Deel en luister met een vriend(in)

Deel de muziek zonder je oordopjes te delen. Met Buds Together sluit je eenvoudigweg de Galaxy Buds Live van jezelf en een vriend(in) aan op je telefoon en luister je samen naar je favoriete hits. Continu muziek, op beide oordopjes.15

PROBLEEMLOOS VERBINDEN

Maak verbinding met je Galaxy

Verbind Galaxy Buds Live eenvoudig met je andere Samsung-apparaten via je Samsung account. Wanneer je voor het eerst verbinding maakt, kun je ze met de pop-up van je telefoon snel koppelen, en zodra de buds zijn gekoppeld, verschijnen ze in de lijst van gekoppelde en aangesloten apparaten. Vervolgens kun je met Bluetooth Info Sync naadloos schakelen tussen de verbonden apparaten.

Galaxy Buds Live are in a closed case next to a tablet, smartphone with a music player GUI, and Galaxy Watch3.

The Galaxy Buds Live case opens and compatible smartphone and tablet show a pairing GUI onscreen. Galaxy Watch3 watch face changes to a music player GUI.​

COMPATIBEL MET ANDROID & IOS

Compatibel met Android & iOS

Download de Galaxy Wearable app voor Android of de Samsung Galaxy Buds app voor iOS om je slimme toestellen te verbinden via Bluetooth.16, 17

Stroom
Aantal inbegrepen batterijen: 1
Batterij-indicator: Ja
Batterijtechnologie: Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadbaar: Ja
Functies
Activity usage: Dagelijkse activiteiten
Hartslagmeter: Nee
Microfoon: Ja
Connectiviteit
Bluetooth: Ja
Bluetooth versie: 5.0
Hoofdtelefoon connector: N/A
Near Field Communication (NFC): Nee
Verbinding met pc: Nee
Verbindingstechnologie: Bluetooth
Gewicht en afmetingen
Breedte: 16.5 mm
Dikte: 14.9 mm
Gewicht: 0 g
Hoogte: 27.3 mm
Category: Headsets
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Design
Draagwijze: In-ear
Headset type: Stereo
Kleur van het product: Zwart
LED-indicatoren: Ja
Technische details
Frequentiebereik koptelefoon: 0 Hz
Gevoeligheid koptelefoon: 0 dB
Ruisonderdrukking: Ja
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen