Samsung Galaxy Buds Pro - bluetooth headphones - zilver

  • Bebat: € 0,0570
  • Recupel: € 0,2479
Productnummer: SAMR190-SLV
EAN: 8806090970528

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Maak kennis met Galaxy Buds Pro

Dit zijn echte draadloze oordopjes met pro-grade-technologie voor een ongekend meeslepend geluid. Dankzij de intelligente Active Noise Cancelling (ANC) kun je moeiteloos schakelen tussen noise cancelling en volledig aanpasbaar omgevingsgeluid. Laat alles wat er om je heen gebeurt toe of niet: de keuze is aan jou. Het is jouw wereld. Geniet van prachtig geluid met de Galaxy Buds Pro.

Onderdrukt geluiden, versterkt stemmen

Intelligente ANC

Noise cancelling die je kunt regelen

Met de Active Noise Cancelling op de Galaxy Buds Pro kun je tot wel 99% van de achtergrondgeluiden filteren. De microfoons aan de binnen- en buitenkant monitoren geluiden in real time. Kies het niveau van ruisonderdrukking en bepaal het volume van de wereld om je heen. Dankzij een intelligent algoritme worden de geluiden onderdrukt. Kies voor Hoog in een luidruchtige bus of Laag in een stille bibliotheek. Je hoeft het volume niet aan te passen.

Voice Detect

 schakelt direct over van ANC naar omgevingsgeluid bij het horen van je stem. Bijvoorbeeld: als je in een café gebruikmaakt van ANC om omgevingsgeluiden te onderdrukken en aan de barman/barvrouw je bestelling opnoemt, schakelt ANC automatisch uit wanneer je praat. Deze intelligente oordopjes dempen voor je gesprek, zelfs als je de Ambient Mode gebruikt of ANC hebt uitgeschakeld. Het volume van je muziek wordt verlaagd en de microfoon wordt op je gesprekspartner gericht. Dankzij Ambient sound hoef je je oordopjes niet uit te doen om deel te nemen aan het gesprek. Stemmen zijn duidelijk en in real time hoorbaar. Dankzij een intelligent algoritme kan het volume van de omgeving op vier niveaus worden ingesteld en mis je niets van het gesprek. 

Professioneel geluid

Professioneel studiogeluid
in je oor

Een Galaxy Buds Pro oordopje in de kleur Phantom Violet wordt in lagen weergegeven om te laten zien waar de speakers, woofer, tweeter en luchtgaatjes zich bevinden.

2-wayspeaker met grotere driver

voor gebalanceerd geluid en een brede frequentierespons

  • 11 mm woofer voor een vol basgeluid
  • 6,5 mm tweeter met lage vervorming
    voor soepele hoge tonen, een helder geluid en breed klankveld

Luchtgaatje vermindert occlusie voor ruimtelijk geluid

Binnenmicrofoon

Microfoon met een hoge SNR voor een duidelijke verstaanbaarheid van de sprekers stem.

Dubbele microfoontechnologie voor betere beamformingprestaties

Voice Pickup Unit

Microfoonfilter en -kamer voor minimaal geluid van de wind

Meeslepend geluid

360 Audio

Levensecht, meeslepend en realistisch geluid

Ervaar meeslepende 360 Audio alsof je middenin de scène zit. Dankzij de Dolby Head Tracking™-technologie voelt het met de Galaxy Buds Pro alsof je onderdeel bent van de favoriete video, film of tv-programma. De intelligente bewegingssensor registreert de richting van het geluid als je je hoofd beweegt. Dit zorgt voor een realistische luisterervaring. Met content in Dolby Atmos® hoor je ieder detail nog duidelijker en ervaar je meer verbondenheid met het verhaal.

Gebruiksgemak

Al je werelden in harmonie

Een Galaxy smartphone en Galaxy Buds Pro in de kleur Phantom Violet in hun oplaadcassette. Op de het scherm van de smartphone is de Music UI te zien. Er komt een Galaxy tablet in beeld met een grafische achtergrond op het scherm. En een Galaxy tablet. Er komt een videogesprek binnen op de tablet en de verbinding van de oordopjes schakelt direct over van de tablet naar de telefoon om de functie Automatisch omschakelen te demonstreren. Op de smartphone wordt een bericht weergegeven dat de Galaxy Buds Pro van Ben zijn overgeschakeld naar de Galaxy Tab. Op de tablet wordt een bericht weergegeven dat de Galaxy Buds Pro van Ben automatisch zijn verbonden.

Automatisch omschakelen

Moeiteloos omschakelen

De functie Automatisch omschakelen op de Galaxy Buds Pro bepaalt wat het meest urgent is en schakelt de verbinding direct over naar dat apparaat. Bijvoorbeeld: als je een film kijkt op je tablet en gebeld wordt, schakelen de Galaxy Buds Pro de audio over naar je telefoon. Zodra je ophangt, worden de Galaxy Buds Pro weer naadloos verbonden met de tablet. Schakel tussen apparaten zonder een scherm aan te raken.

Bixby voice wake-up

Jouw slimme assistent, altijd op stand-by

Gesprekswolkjes om een gesprek tussen de gebruiker en Bixby weer te geven. De gebruiker vraagt 'Hoe is het weer vandaag?' en Bixby antwoordt 'zonnig en 22°C op dit moment'. De gebruiker vraagt vervolgens 'Hoeveel batterijpercentage heb ik nog over op mijn oordopjes?' en Bixby antwoordt 'Je oordopjes zijn 88% opgeladen'.

"Hoe is het weer vandaag?"

"Zonnig en 22°C op dit moment

"Hoeveel batterijpercentage heb
ik nog over op mijn oordopjes?"

Als je bent verbonden met je telefoon, kun je gebruikmaken van spraakbediening zonder aanraking. Je hoeft alleen maar "Hi Bixby” te zeggen om hem te activeren en een opdracht te geven om te bellen, de muziek te veranderen en nog veel meer. Je kunt zelfs tussen Samsung-toestellen schakelen door de naam te zeggen en ANC of Ambient Mode in- of uitschakelen.

SmartThings Find

Nooit meer zoeken naar je oordopjes

Je hoeft nooit meer eindeloos te zoeken naar je oordopjes. Open de SmartThings-app. Je oordopjes piepen, zodat je ze snel vindt in je kamer. En met de Offline-zoekfunctie kun je de plek waar je ze het laatste hebt gebruikt traceren, zelfs als ze niet zijn verbonden met je telefoon

Buds Together

Deel het geluid met je vriend(in)

Houd je oordopjes in en laat een vriend(in) meegenieten. Met Buds Together kun je twee paar Galaxy Buds Pro tegelijk aansluiten op je telefoon. Luister samen naar jullie favoriete nummers in hoogwaardige geluidskwaliteit.

Episch geluid vraagt om episch design

Beschikbaar in drie trendy kleuren.16 Kies uit tijdloos zwart, levendig paars of prachtig zilver en fleur de boel een beetje op. Elk oordopje is voorzien van een glanzende afwerking en de matte binnenkant voelt zacht aan op je huid. En vergeet de bijpassende cassette niet.

Goede pasvorm

Voor de juiste pasvorm hoef je niet verder te zoeken

Een hele nieuwe uitvoering van de traditionele oordopjesvorm. Met dit design ervaar je minder ongemak, zelfs als je de oordopjes urenlang in hebt. Bovendien blijven ze goed in je oren zitten tijdens het sporten. Dankzij de luchtgaatjes die de druk in je oor regelen en de luchtstroom verhogen, is de pasvorm zo natuurlijk dat je niet eens in de gaten hebt dat je de oordopjes in hebt.

Batterij

Niet te
stoppen

Batterijduur

Voldoende power voor eindeloos veel muziek

Als je ANC inschakelt, kun je met de Galaxy Buds Pro genieten van 5 uur muziek en nog eens 13 uur in de cassette. Dat is in totaal 18 uur.17 Als ANC is uitgeschakeld, kun je genieten van maar liefst 28 uur in totaal: 8 uur afspeeltijd en 20 uur in de cassette.18 Of je nu een hele dag online vergaderingen hebt, met vrienden bij wil praten of wil genieten van je favoriete playlist: met de Galaxy Buds Pro blijf je altijd verbonden.

Snel opladen

 Vijf minuten opladen voor een uur extra luisterplezier. Een hazenslaapje is al genoeg voor je oordopjes. 

Wireless PowerShare

 geeft een boost onderweg. Je hoeft je Galaxy Buds Pro alleen maar tegen de achterkant van je Galaxy smartphone aan te zetten om ze draadloos op te laden. 

Waterbestendig

IPX7.
De hoogste mate van waterbestendigheid
bij Galaxy Buds

Stroom
Aantal inbegrepen batterijen: 1
Batterij-indicator: Ja
Batterijtechnologie: Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadbaar: Ja
Functies
Activity usage: Dagelijkse activiteiten
Hartslagmeter: Nee
IP certification: X7
Microfoon: Ja
Connectiviteit
Bluetooth: Ja
Bluetooth versie: 5.0
Hoofdtelefoon connector: no headphone connector
Near Field Communication (NFC): Nee
Verbinding met pc: Ja
Verbindingstechnologie: Bluetooth, Wireless
Gewicht en afmetingen
Breedte: 50.2 mm
Dikte: 27.8 mm
Gewicht: 0 g
Hoogte: 50 mm
Category: Headsets
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Design
Draagwijze: In-ear
Headset type: Stereo
Kleur van het product: Zilver
LED-indicatoren: Ja
Technische details
Frequentiebereik koptelefoon: 0 Hz
Gevoeligheid koptelefoon: 0 dB
Ruisonderdrukking: Ja
Overige functies
Waterbestendig: Waterbestendig