Samsung Galaxy Buds2 - Titanium

  • Bebat: € 0,0570
  • Recupel: € 0,1240
Productnummer: SAMR177-TITAN
EAN: 8806094413236
Leveranciernummer: SM-R177NZTAEUB

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Galaxy Buds2

Dompel jezelf onder in je eigen wereld

Verlies jezelf in datgene waar je zo van houdt. De Galaxy Buds2 openen een hele nieuwe audiowereld met uitgebalanceerd geluid, een ongekende pasvorm, ANC en een naadloze connectiviteit met je telefoon en horloge. Dankzij een nog gemakkelijkere bediening en betere feedback kun je helemaal opgaan in je work-out, game of muziek.

De voorkant van de Galaxy Buds2 case is open, met twee Galaxy Buds2 oordopjes in de case. De buitenkant van de Galaxy Buds2 case is wit en de binnenkant van de case, inclusief de twee Galaxy Buds2 oordopjes, is olijfgroen.

Uitgebalanceerd geluid

Jouw wereld, gevangen in het mooiste geluid

Een vrouw rijdt op haar skateboard door de stad en draagt olijfkleurige Galaxy Buds2 in haar oor. Ze spreidt haar armen wijd en geniet zichtbaar van het moment. We zien een man op de achtergrond, zittend op een skateboard.

Geniet van een krachtig, diep basgeluid en heldere hoge tonen uit de 2-weg dynamische speakers. De Galaxy Buds2 bieden een uitgebalanceerde geluidskwaliteit en laten je optimaal genieten van je luisterervaring. Ervaar het geluid alsof jij erbij bent.

Kristalheldere gesprekken

Voorkom ruis tijdens het gesprek

De drie microfoons en de ingebouwde stemdetectie zorgen voor beter verstaanbare gesprekken. Ongewenst geluid wordt door een oplossing op basis van machine-learning gefilterd, zodat je gesprekken met je familie en vrienden nog beter verstaanbaar zijn. Het platte design vermindert het ruis van de wind en zorgt ervoor dat je telefoongesprekken ook buitenshuis duidelijk verstaanbaar zijn. 2

We zien de doorsnede van een olijfkleurige Galaxy Buds2-oordopje en de onderdelen worden in volgorde weergegeven. De buitenste behuizing is geopend en aan de binnenkant bevindt zich een chipset met 1 inwendige microfoon. Er is ook een onderdeel met 2 microfoons aan de buitenkant (beamforming) en VPU (voice pickup unit).

1 Inner
Mic

2 Outer Mic
(Beamforming)

VPU
(Voice Pickup Unit)

Active Noise Cancelling

Kies het geluid
dat jij wil horen

Omgevingsgeluid wordt door twee microfoons gedetecteerd en Active Noise Cancelling onderdrukt ongewenst geluid. Achtergrondgeluid kan tot 98% worden verminderd, zodat je volledig kunt opgaan in je muziek, games, luisterboeken en favoriete podcasts.

Een vrouw heeft een lavendelkleurig Galaxy Buds2-oordopje in haar oor en geniet zichtbaar van muziek. Naast haar wordt een Galaxy Buds2-case weergegeven. Deze is lavendelkleurig aan de binnenkant en wit aan de buitenkant.

"Dankzij Active Noise Cancelling (ANC) op de Galaxy Buds2 worden externe achtergrondgeluiden
tot wel 98% onderdrukt. Deze functie is voorzien van een UL-verificatie."

Stel jezelf open of sluit jezelf af voor (van?) de wereld om je heen met de eenvoudig aanpasbare omgevingsgeluidoptie met drie niveaus.

Ambient Sound

ANC

We zien een lavendelkleurig Galaxy Buds2-oordopje met erachter een afbeelding waarop de drie niveaus van omgevingsgeluiden die voor ANC kunnen worden aangepast, worden afgebeeld: van laag, medium tot hoog.

360 AUDIO

Installeer 360 Audio en ga volledig op in jouw muziek of podcast

Met 360 Audio sta je altijd in het middelpunt van jouw content. Dankzij de Dolby Head Tracking™-technologie wordt je luisterervaring driedimensionaal. En met Dolby Atmos® wordt je audio gedetailleerder dan ooit, waardoor het voelt alsof het verhaal zich vlak voor je neus afspeelt.

*Alleen beschikbaar op Samsung Galaxy-smartphones en -tablets met Android One UI versie 3.1 of hoger. 360 Audio en Dolby Head Tracking™-ondersteuning kunnen verschillen, afhankelijk van de app en content.

Een set onyxkleurige Galaxy Buds2-oordopjes beweegt naar het midden van het beeld. De buitenkant van het linkeroordopje komt vanuit de linkeronderhoek in beeld en de binnenkant van het rechteroordopje komt vanuit de rechterbovenhoek in beeld, zodat de R en diverse speaker- en microfoonfeatures te zien zijn. Wanneer de oordopjes in het midden samenkomen, maken ze een draai van 360 graden. Zodoende worden alle features van beide oordopjes onthuld.

Aanpasbaar geluid

Personaliseerbaar geluid

Personaliseer je audio-ervaring met de Galaxy Buds2. Met zes verschillende equalizerinstellingen om uit te kiezen, vind je altijd het perfecte, levendige geluid om jezelf in te verliezen.

DESIGN

Prachtig geluid
en een streling
voor het oog

COMFORTABELE PASVORM

De lichtste oordopjes
die we ooit hebben gemaakt

De Galaxy Buds2 zijn lichtgewicht oordopjes van 5 gram die goed in je oor blijven zitten, zelfs bij een actieve levensstijl. Kies uit drie formaten zachte, flexibele siliconen oortips voor de beste ANC-ervaring. Vind jouw maat in het “Earbud fit test”-menu in de Galaxy Wearable app.

We zien acht losse Galaxy Buds2-oordopjes in een cirkel. De oordopjes hebben verschillende kleuren, met de klok mee: lavendel, olijf, zwart en wit.

Kies jouw passende oortip voor een optimaal comfort.

De oortip van een olijfkleurig Galaxy Buds2-oordopje wordt weergegeven in verschillende tipformaten, van small, medium tot large.

BESCHIKBARE KLEUREN

Vind jouw
perfecte kleur

Chic Onyx. Klassiek grafiet. Feilloos wit. Kalmerend olijf. Stijlvol lavendel. Iedere set oordopjes is voorzien van een modern design en bijpassende cases, afgestemd op jouw persoonlijke smaak. De case is voorzien van een breed compatibel, duurzaam design en zorgt ervoor dat je oordoppen beschermd zijn, dat je ze kunt opladen en eenvoudig mee kunt nemen.

  • Onyx
  • Olijf
  • Wit
  • Lavendel
  • Grafiet

We zien een onyxkleurige Galaxy Buds2-case in een moderne, grijze omgeving. Op de achtergrond is door een raam een blauwe lucht te zien. Een paar zwarte Buds2-oordopjes zweeft boven de case. We zien een geopende Buds2-case met daarin twee Buds2-oordopjes.

We zien een witte Buds2-case afgebeeld voor een plas water met een bos op de achtergrond. Er worden twee olijfkleurige Buds2-oordopjes weergegeven met de Galaxy Buds2-case. Een Buds2-case is open met twee oordopjes erin. Er worden twee oordopjes weergegeven naast de case.

BATTERIJDUUR

De batterij gaat lang mee,
waar je ook bent

Of je nu naar je favoriete tv-programma kijkt, door je playlist scrolt of buitenshuis geniet: de Galaxy Buds2 garanderen een optimaal gebruiksgemak, de hele dag door. De batterij gaat maar liefst 5 uur lang mee en nog eens 15 uur met een volledig opgeladen case.

We zien een vooraanzicht van een geopende onyxkleurige Galaxy Buds2-case. De binnenkant van de case is zwart en beide oordoppen zijn in de case geplaatst.

5 uur

Tot 5 uur lang luisterplezier met ANC ingeschakeld

20 uur

Tot 20 uur lang luisterplezier als ze worden
opgeladen in de case

SOEPELE SYNCHRONISATIE

Switch zonder
ook maar iets te missen

Dankzij Auto Switch is het schakelen tussen Galaxy-toestellen gemakkelijker dan ooit tevoren. Schakel handsfree over van een film op je tablet naar muziek op je Galaxy Watch4. De Galaxy Watch4 biedt ook ondersteuning voor Quick Buds Control 8 , waarmee je ANC in en uit kunt schakelen en de batterijstatus kunt checken met één blik op je pols.

Stroom
Aantal inbegrepen batterijen: 1
Batterij-indicator: Ja
Batterijtechnologie: Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadbaar: Ja
Functies
Activity usage: Dagelijkse activiteiten
Hartslagmeter: Nee
Microfoon: Ja
Connectiviteit
Bluetooth: Ja
Bluetooth versie: 5.2
Hoofdtelefoon connector: N/A
Near Field Communication (NFC): Nee
Verbinding met pc: Nee
Verbindingstechnologie: nvt
Gewicht en afmetingen
Breedte: 17 mm
Dikte: 21.1 mm
Gewicht: 0 g
Hoogte: 20.9 mm
Category: Headsets
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Land van oorsprong: Vietnam
Design
Draagwijze: In-ear
Headset type: Stereo
Kleur van het product: Zwart
LED-indicatoren: Ja
Technische details
Frequentiebereik koptelefoon: 0 Hz
Gevoeligheid koptelefoon: 0 dB
Ruisonderdrukking: Ja