Samsung Pro 15inch i7 16GB 512GB Shared wifi - Silver

  • Auvibel: € 4,0000
  • Bebat: € 0,2000
  • Recupel: € 0,1240
Productnummer: SAM-NP950XED-512GB
EAN: 8806094378085
Leveranciernummer: NP950XED-KB2BE

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Licht. Krachtig. Stijlvol op pad

Wereldwijd de dunste in dit segment. En met heel veel power. De Galaxy Book2 Pro is superlicht en slank, maar doet geen concessies aan prestaties.

*Galaxy Book2 Pro vergeleken met alle computers met het Intel® Evo™ Platform, gecertificeerd per 31 december 2021. **De beschikbaarheid van de dikte, het gewicht en de kleur verschilt per uitvoering en land. ***Gesimuleerde schermafbeelding voor illustratieve doeleinden.

Powered by the latest Intel® Evo™ Platform

De Galaxy Book2 Pro is uitgerust met een 12th Gen Intel® Core™ processor op basis van de nieuwe hybride architectuur en kan met gemak een zware workload aan. En met de snelle en uitbreidbare SSD, een LPDDR5-geheugen en een geavanceerd koelsysteem raakt hij ook niet oververhit bij piekmomenten.

*CPU-specificaties variëren afhankelijk van het model, het land of de regio. **Schermafbeelding gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

Professionele videogesprekken - online overleg is overal mogelijk

De Galaxy Book2 Pro heeft alles in huis voor professionele videogesprekken, van een hoge resolutie Full HD Camera tot aan kristalhelder geluid via AKG en Dolby Atmos met Intelligent Noise Cancelling. Ook de studiomodus is verbeterd met een nieuwe Auto Framing en achtergrondeffecten.

*Gesimuleerde schermafbeelding voor illustratieve doeleinden.

Houd het veilig

De Galaxy Book2 Pro beschermt je privacy en schermt belangrijke informatie tot op firmwareniveau af en met beveiliging van de hardware. Je kunt er dus gerust op zijn dat alles wat privé is, ook privé blijft.

*Secured-core pcs vereisen een specifieke configuratie om het hoogste beveiligingsniveau tijdens aanvallen mogelijk te maken. **Het gebruik van Windows Hello vereist speciale hardware, inclusief een vingerafdruklezer, verlichte IR-sensor of andere biometrische sensoren en geschikte apparaten.

Topsnelheden met Wi-Fi 6E

Versnel je data met Wi-Fi 6E-connectiviteit. Je hebt toegang tot de ultrahoge datasnelheden van de 6GHz-band en dankzij de superlage latentie zijn de prestaties optimaal.

*De beschikbaarheid van Wi-Fi 6E kan verschillen afhankelijk van de versie van het besturingssysteem, het land, de locatie, de netwerkomstandigheden en andere factoren. **Wi-Fi 6E draadloze netwerkrouters zijn vereist en apart verkrijgbaar.

Kristalhelder beeld en een lust voor het oog

Het AMOLED-scherm van de Galaxy Book2 Pro zorgt voor een schitterende beeldkwaliteit. Met een kleurvolume van 120% en een contrastratio van 1.000.000:1 zorgt het display voor een levendig, bioscoopwaardig beeld en een krachtige game-ervaring. Bovendien beschermt het scherm je ogen schadelijk blauw licht.

*Gesimuleerde schermafbeelding voor illustratieve doeleinden.

Galaxy Ecosystem

*De Galaxy Tab S8, Galaxy S22 Ultra, Galaxy Watch4, Galaxy Buds2 en S Pen zijn apart verkrijgbaar. **Schermafbeelding gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

Dubbel scherm, hogere productiviteit

Verbind je Galaxy Book2 Pro draadloos met een Galaxy Tab om een tweede scherm toe te voegen. Je kunt dupliceren of uitbreiden en tegelijkertijd op beide apparaten werken met Samsung Multi Control. Schuif de cursor van het ene naar het andere scherm en bedien de Galaxy Tab en Galaxy Book met slechts één toetsenbord.

*De Galaxy Tab S8 is apart verkrijgbaar. **Schermafbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. ***Het toetsenbord is geïnstalleerd in de Galaxy Book. ****Het tweede scherm is alleen beschikbaar op geselecteerde Galaxy Tablet-modellen, inclusief de Galaxy Tab S7, S7+, S7 FE, S8, S8+ en S8 Ultra. *****Samsung Multi Control vereist geüpdatete tablets met One UI 4.1 of hoger en werkt op Galaxy Book-apparaten uit 2021 of later met Samsung Settings v1.5 (Intel) of Samsung Settings v3.3 (ARM). Sommige modellen bieden beperkte functie-ondersteuning.

 

Eenvoudig. Veilig. Zorgeloos delen

De Quick Share-functie is een handige manier om bestanden draadloos met andere Samsung Galaxy-apparaten te delen. Private Share biedt een nieuwe optie om bestanden te versleutelen met behulp van blockchain-technologie. Je hebt controle over hetgeen je deelt en je kunt een vervaldatum instellen voor de toegankelijkheid van bestanden.

*Beschikbaar op Galaxy-apparaten met One UI 2.1 of hoger, en Quick Share gebruikt Bluetooth Low Energy en Wi-Fi. **Schermafbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. ***De overdrachtssoort, het aantal, de capaciteit en de vervaldatum van bestanden, evenals het aantal bestanden dat tegelijkertijd kan worden gedeeld in Private Share kunnen beperkt zijn.

 

Van je telefoon naar je pc

Zet je mobiele apps over op je Galaxy Book2 Pro Je telefoonapp is geoptimaliseerd voor Galaxy-gebruikers met Link to Windows. Je kunt Recent Apps gebruiken om recent geopende apps van je telefoon op je pc te openen.

 

Meer informatie over Link to Windows,
Your Phone en Recent Apps

1. Link to Windows - Your Phone-app Gebruikers moeten hun Galaxy-toestel koppelen aan hun Windows-pc via 'Link to Windows' op de telefoon en de Your Phone-app op de pc, de installatie-instructies volgen, en ook aangemeld zijn onder hetzelfde Microsoft-account. Link to Windows is vooraf geladen op bepaalde Galaxy-toestellen. Your Phone Apps vereist dat het Galaxy-toestel is ingeschakeld en verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als de pc. Sommige mobiele apps kunnen content die wordt gedeeld met andere schermen beperken of werken alleen met een touchscreen. Meerdere Android-apps kunnen tegelijkertijd worden geopend (maximaal 5 tegelijk) op een pc met Windows 10 of hoger.

2. Recent Apps 'Recent Apps' is alleen beschikbaar voor Samsung Galaxy-apparaten met One UI 3.1.1 of hoger (Samsung Galaxy S, Note, Z Fold, Z Flip) met deze minimale versies: Your Phone (1.21092.145.0), Your Phone Companion(1.21083.49.0), Link to Windows (2.3 of hoger). 'Recent Apps' is beschikbaar vanaf 14 februari 2022. De beschikbaarheid van bepaalde functies kan verschillen per app.

3. Openen in desktop/browser 'Openen in Desktop/Browser' is beschikbaar vanaf 17 maart 2022. De nieuwste updates van Office voor Samsung Galaxy-apparaten en de Your Phone-app voor de pc zijn vereist. Alleen ondersteuning voor Excel-, Word- en PowerPoint-bestandsformaten. Documenten moeten worden opgeslagen in OneDrive. Ondersteunt alle accounts, behalve accounts die onder bedrijfstoezicht-en naleving staan. De beschikbaarheid van functies kan verschillen per app.

Maak het jezelf makkelijker

Maak het jezelf makkelijk met Bixby en SmartThings op je pc. Gebruik spraakcommandos om Bixby informatie te vragen over het weer, de tijd en meer. Je hebt zelfs de mogelijkheid om met SmartThings compatibele apparaten te bedienen met je pc. Laat dat maar aan Bixby over.

*Alle toestellen dienen te worden geregistreerd met SmartThings om slimme meldingen te ontvangen. **De beschikbare technologie, functies en features kunnen verschillen per land, provider, netwerkomgeving of product en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. ***Bixby is alleen beschikbaar in bepaalde talen en accenten/dialecten. ****De schermafbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

 

Snel instellen, inloggen en optimaal genieten van je nieuwe Galaxy Book2 Pro

Dankzij Galaxy Book Smart Switch en Single Sign-on kun je eenvoudig een nieuwe Galaxy Book2 Pro toevoegen. Met Galaxy Book Smart Switch kun je de bestanden en instellingen van je oude apparaat overzetten en met Single Sign-On hoef je slechts één keer in te loggen in je Galaxy-ecosysteem en favoriete apps.

*De beschikbaarheid van Galaxy Book Smart Switch kan verschillen afhankelijk van het besturingssysteem en je ziet welke bestanden kunnen worden overgezet als je het programma opent. **Single Sign-On werkt op apps zoals Quick Share, SmartThings, Bixby, Samsung Bluetooth Sync, Samsung Multi Control, Samsung Notes en Samsung Gallery.

Batterij
Aantal cellen: 0
Batterijduur tot: 0 hours
Stroom
Batterijtechnologie: Lithium-Ion (Li-Ion)
Display
Beeldschermdiagonaal: 15.6
Resolutie: 1920 x 1080
Scherm type: AMOLED
Touch screen: Ja
Connectiviteit
Besturingssysteem: Windows
Besturingssysteem versie: 11 Home
Bluetooth: Ja
Bluetooth versie: 5.1
Connectors: 3.5 mm jack, HDMI, Micro SD, USB 3.2, USB Type C
WiFi: Ja
*Intern
End of life: Nee
Land van oorsprong: China
Gewicht en afmetingen
Gewicht: 0 g
Muziek & audio
Geïntegreerde microfoon: Ja
Luidsprekers
Ingebouwde luidsprekers: Ja
Number of speakers: 2
Toetsenbord
Keyboard layout: QWERTY
Touchpad: Ja
Design
Kleur van het product: Zilver
Storage
Opslagcapaciteit: 512
Storage type: SSD
Technische details
Processor: Intel® Core™ i7-1260P
Geheugen
RAM-geheugen: 16
Video
Videokaart: Intel® Iris® Xe Graphics
Camera
Webcam: Ja