Mi Body Composition Scale 2 -wit

  • Bebat: € 0,0570
  • Recupel: € 0,0413
Productnummer: MIEP-BC-SCALE2-WHT
EAN: 6934177707452
Leveranciernummer: 21907

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Xiaomi Mi Lichaamssamenstelling Schaal 2
Nauwkeurige metingen en een duurzaam ontwerp

Met de Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 houdt u eenvoudig uw gewicht onder controle, en dat niet alleen: u krijgt ook inzicht in vele andere lichaamsmetingen! De weegschaal levert zeer nauwkeurige statistieken dankzij een reeks complexe algoritmen en de geavanceerde Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA). De weegschaal berekent het gewicht met een nauwkeurigheid van 50 gram op elk moment van de dag.

Het gewicht zegt echter niet alles. Daarom toont de Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 maar liefst 13 verschillende lichaamswaarden, waaronder uw BMI, vetpercentage, spiermassa, waterpercentage, basaal metabolisme, visceraal vet, botmassa en eiwitpercentage.
Nauwkeurig inzicht in uw lichaamswaarden?

Dat kan! Dankzij de zeer nauwkeurige slimme weegschaal krijgt u direct inzicht in uw lichaamswaarden. De Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 ziet er eenvoudig maar stijlvol uit en is gemaakt van ABS-materiaal van hoge kwaliteit met gehard glas. De metingen van de weegschaal zijn eenvoudig af te lezen van het heldere 1,12 inch display.

Dankzij de soepele Bluetooth 5.0-connectiviteit kunt u alle gegevens ook gemakkelijk overbrengen naar uw telefoon. Met behulp van de Mi Fit app worden al je gegevens inzichtelijk gemaakt in een makkelijk te lezen grafiek. Dit maakt het met de Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 eenvoudiger om persoonlijke doelen te stellen en uw vooruitgang bij te houden. Daarnaast onthoudt de weegschaal automatisch elk gezinslid of huisgenoot die de weegschaal gebruikt. Zo kun je de weegschaal gemakkelijk met het hele gezin gebruiken, tot wel 16 personen!

Een andere leuke bijkomstigheid is dat je de weegschaal ook in de keuken kunt gebruiken, want de weegschaal meet vanaf 100 gram. Daarnaast heeft de Mi Body Composition Scale 2 een evenwichtstest, waarbij je met je ogen dicht op de weegschaal moet gaan staan en de weegschaal een evenwichtsscore berekent.

De Mi Body Composition Scale 2 kan ook perfect gebruikt worden in combinatie met de Xiaomi Mi Band 4 Fitness Tracker of een Xiaomi Amazfit GTS of Amazfit GTR Smartwatch. Deze fitnesstrackers maken gebruik van dezelfde Mi Fit App, zodat je alle informatie op één plek kunt bewaren!

    Krijg inzicht in maar liefst 13 verschillende lichaamswaarden
    Berekent het gewicht tot 50 gram zeer nauwkeurig!
    Gemaakt van duurzame materialen
    Eenvoudig te synchroniseren met de Mi Fit app
    Stel doelen en volg je voortgang

Stroom
Aantal inbegrepen batterijen: 0
Batterijtechnologie: Alkaline
Voeding: Standalone by batteries
Connectiviteit
Bluetooth: Ja
Bluetooth versie: 5.0
Compatibele besturingsystemen: Android 4.4, Android 5.0, Android 6.0, iOS 9
WiFi: Nee
Gewicht en afmetingen
Breedte: 300 mm
Dikte: 25 mm
Gewicht: 0 g
Hoogte: 300 mm
Category: Gezondheid en zorg
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen
Design
Kleur van het product: Wit