Mi Motion-Activated Night Light

  • Bebat: € 0,0570
  • Recupel: € 0,0826
Productnummer: MIEP-MOTION-LIGHT
EAN: 6934177710933
Leveranciernummer: 23960

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Xiaomi Mi Nachtlampje met bewegingssensor

De slimme lichtsensor en infrarooddetector
Detecteert elke beweging

De Xiaomi Mi Motion Sensor Night Light detecteert elke beweging met een bereik van 7 meter en een 120 ° breed bereik, waarop de lamp onmiddellijk wordt ingeschakeld. Dankzij een geavanceerde lichtsensor en infrarood bewegingsdetectie technologie, gaat de lamp 's nachts automatisch aan, in de laagste helderheidsmodus. De lamp heeft twee helderheidsopties van 0,7 en 3,8 lumen. Met de lage helderheidsmodus worden baby's en kinderen niet verblind, maar zorgt het toch voor een mooie verlichting van de kamer.

Het Xiaomi Mi Motion Sensor Night Light detecteert 's nachts zelfs elke beweging, zodat het direct op de hoogste helderheid brandt. Het licht gaat automatisch uit na 15 seconden nadat de beweging is gestopt. De Xiaomi Mi Motion Sensor Night Light verbruikt slechts 0,25 mW aan energie in stand-by modus. Met de meegeleverde 3x AA batterijen heeft de sensor een batterijlevensduur van een jaar in de laagste stand en ongeveer een half jaar in de hoogste stand.
Duurzaam ontwerp en praktisch

De Xiaomi Mi Motion Sensor Night Light kan zonder problemen op allerlei oppervlakken worden gemonteerd, waaronder kasten, deurstijl, garage, onder het bed, alles is mogelijk. Met de 3M plakstrip aan de achterkant, kun je de lamp plakken waar je maar wilt! Dankzij het innovatieve haakontwerp kan de sensor overal veilig hangen. De sensor kan worden gemonteerd of opgehangen. De sensor is gemaakt van milieuvriendelijke ABS-kunststof en polyethyleen met hoge dichtheid, waardoor dit kleine lampje betrouwbaar, flexibel, duurzaam en veilig is.

    Detecteert beweging met een bereik van 7 meter
    120 ° breed bereik
    Laag energieverbruik en lange levensduur
    Gemakkelijk overal te bevestigen
    Gemaakt van duurzaam materiaal

Category: Lightning
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen