Samsung Pro + 64 GB micro SD class 10 - met adapter R100MBs/ W90

  • Auvibel: € 1,0000
Productnummer: MB-MD64GA/EU
EAN: 8806088676456
Leveranciernummer: MB-MD64GA/EU

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

De kaart die verder gaat

Samsung PRO Plus is gemaakt om grenzen te verleggen. PRO Plus geheugenkaarten gaan heel lang mee en zijn bijzonder betrouwbaar, zelfs onder de moeilijkste gebruiksomstandigheden. Hoeveel 4K UHD video's je ook opneemt en afspeelt, je hoeft echt nergens bang voor te zijn. Met PRO Plus laat je zien uit welk hout je gesneden bent.

Extreme lees- en schrijfsnelheden

De PRO Plus is de nieuwe standaard voor extreme sport- en actie-opnamen. PRO Plus voldoet aan de snelheidsnormen UHS-I U3 en Class 10 - ideaal voor opnemen en weergeven van 4K UHD video zonder enige vorm van haperen. Pro Plus is schrikbarend snel met leessnelheden tot 100 MB/s en schrijfsnelheden tot 90 MB/s. Je camera is sneller weer beschikbaar wanneer elke seconde telt.

* Deze lees- en schrijfsnelheden zijn gebaseerd op interne tests onder gecontroleerde omstandigheden. De werkelijke snelheid kan wisselen en is onder meer afhankelijk van de geheugengrootte van de kaart.

Betere compatibiliteit

Compatibel met een breed scala aan apparaten, zowel voor SD als microSD. Je kan er zelfs prachtig gedetailleerde 4K UHD video's mee opnemen. De meegeleverde SD-adapter is geschikt voor de meeste apparaten van vrijwel ieder merk, waarbij de geweldige prestaties en snelheden van PRO Plus in stand blijven.

4-Proof bescherming

Je onvervangbare herinneringen zijn veilig. PRO Plus beschikt over 4-proof beveiliging en is dus bestand tegen 72 uur in zeewater⊃1;, extreme temperaturen⊃2;, röntgenapparatuur op vliegvelden⊃3; en magnetische velden⁴ vergelijkbaar met een MRI-scanner. Met 10 jaar beperkte Samsung-garantie.

Category: Geheugen
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Ja
Details flashgeheugen
Flits geheugen klasse: 10
Geheugenadapter meegeleverd: SD
Soort flashgeheugen: MicroSD (Micro Secure Digital)
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen
Gewicht en afmetingen
Gewicht: 0 g
Geheugen
Interne opslagcapaciteit: 64 GB
Leessnelheid: 90 MB/s
Schrijfsnelheid: 95 MB/s
Design
Kleur van het product: Zwart
Technische details
Memory type: Flash memory
Prestaties
Soort aansluiting: Unspecified