Yeelight Lightstrip Plus

  • Bebat: € 0,0570
  • Recupel: € 0,0826
Productnummer: MIEP-LIGHTSTRIP-PLUS
EAN: 6924922201809
Leveranciernummer: 21703

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Xiaomi Yeelight Aurora Lightstrip Plus

Creëer de sfeer die jij wil met de slimme Yeelight lichtstrip

Sfeervolle verlichting

Met de Xiaomi Yeelight Aurora Lightstrip Plus van 2 meter creëer je precies de sfeer die jij graag wil in huis. De lichtstrip is binnenshuis eenvoudig te bevestigen. Aan de lichtstrip bevindt zich een knop die te bevestigen is aan muren of andere oppervlakken. De knop van de lichtstrip wordt gebruikt voor de eerste keer koppelen en om het licht aan of uit te doen. De Xiaomi Yeelight Aurora Lightstrip Plus is te bedienen met behulp van de Mi Home app of Yeelight app. Daarnaast is de Xiaomi Yeelight Aurora Lightstrip Plus ook te bedienen door middel van spraakbesturing met Amazon Alexa en Google Assistent.  De lichtstrip is ook compatibel met Apple Homekit. Het snoer van de lichtstrip is met de optionele verlengsnoeren van 1 meter uit te breiden tot wel 10 meter. 

Uitgebreide eigenschappen

De Xiaomi Yeelight Aurora Lightstrip Plus heeft vele opties in de app. Met de Power optie schakel je het licht aan en uit. Met de Colour optie is de kleur van de lichtstrip eenvoudig aan te passen naar jouw wens. Daarnaast kan de lichtstrip ook automatisch van kleur veranderen op de maat van de muziek met de Music Flow optie. Kies simpelweg vier kleuren en de lichtstrip zal deze kleuren een voor een doorlopen. Met behulp van de Timer optie stel je eenvoudig in wanneer de lichtstrip uitgeschakeld moet worden. De Xiaomi Yeelight Aurora Lightstrip Plus heeft een aantal vooraf ingestelde scenes waaronder sunrise, movie en nachtmodus. Met behulp van de Snap-optie repliceer je elke kleur die je maar wilt met de camera van jouw smartphone.

  • Eenvoudig te bevestigen op verschillende oppervlakken
  • Verbind met je smartphone met behulp van de app
  • Verander de kleur, stel timers en kleurenschema’s in
  • Kies uit vooraf ingestelde scenes
  • Repliceer elke kleur die je maar wilt met je smartphone
Category: Lightning
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen