Bedrijf

Wie is A&C systems? 

Hoegaarden & Witbier

De hoofdzetel van A&C systems ligt in Hoegaarden, het dorp dat wereldbekend werd door zijn witbier. Waar in de wereld we ook komen, zowat iedereen weet meteen waarover we spreken als we zeggen dat we in Hoegaarden gevestigd zijn...

A&C systems is een product supplier en solutions provider in de BeNeLux. De naamloze vennootschap werd opgericht in 1991 door Bruno Lisen en Jan Cools. In 2009 is er een verschuiving in aandelen. Nog in dat jaar komt de dagelijkse leiding terecht bij Bruno Lisen, Guy Vos, Dirk Hardy en Guy Muller.

A&C systems verdeelt producten, waarbij de focus ligt op Mobile Devices, Accessoires en Navigatie. Daarnaast bieden we Logistieke en IT solutions aan. Optimalisatie van logistieke processen en stimuleren van verkoop zijn hierbij de voornaamste drijfveren.

BeNeLux speler

Onze klanten bestaan uit de belangrijkste operatoren, retailers en independent dealers in de BeNeLux. Zowel ons hoofdkantoor als het logistiek centrum zijn gevestigd in Hoegaarden, van waaruit de volledige BeNeLux wordt bedeeld. Voor Nederland is er een sales- en marketingkantoor in Zaltbommel.

A&C systems is sinds de oprichting uitgegroeid tot een solide KMO met een team van meer dan 100 mensen en een jaaromzet van meer dan 180 MIO. De onderneming behoort al 7 jaar tot de Trends gazellen die de sterkst groeiende ondernemingen in Vlaanderen bekroont. 

Ambitie

A&C systems is actief in een uitermate snel veranderende telecommarkt. Een gebalanceerd gamma aan productenaanbieden en de ambitie om waarde toe te voegen door middel van efficiënte, relevante solutions zijn de drijfveren van ons bedrijf. Anderzijds stellen wij permanent onze business in vraag en zijn wij steeds actief op zoek naar opportuniteiten. Onze uitdaging is om continu op zoek te gaan naar producten en diensten waarvan we denken dat ze zowel voor ons als voor onze klanten een meerwaarde kunnen zijn.

Passionate about our business - driven by yours