Languages

Uw taal:NL

Nokia kondigt de terugkeer van de iconische Nokia 3310 aan

Nokia 3310

De nieuwe Nokia 3310 werd dit jaar op het Mobile World Congress onthuld. Het toestel trok, vanwege zijn illustere naam, toen alle aandacht, want hij kan meer dan de originele versie. De Nokia 3310 is vanaf nu te bestellen.

Nokia 3310
De Nokia 3310 is samen met de nieuwe smartphones, de Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 6, onthuld. Nokia liet op het MWC weten dat deze toestellen in het derde kwartaal in de verkoop gaan. HMD Global heeft een licentie om telefoons onder de naam van Nokia uit te brengen.

Specificaties
De Nokia 3310 kan iets meer dan de originele versie. Het toestel heeft een fris uiterlijk gekregen, al komt zijn vorm nog wel enigszins met het origineel overeen. Ook wordt de nieuwe telefoon verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: rood, blauw, geel en grijs.

Het toestel heeft een 2,4-inch kleurendisplay met een resolutie van 320 bij 240 pixels. Op de achterkant zit een camera die foto’s in 2 megapixel schiet. Verder beschikt de telefoon over een LED-flitser. Er is 16 GB aan opslaggeheugen beschikbaar. Dit is met een micro SD-kaart uit te breiden tot maximaal 32 GB.In het toestel zit een vervangbare batterij die een inhoud van 1200 mAh heeft. Verder is er ondersteuning voor Bluetooth en 2G-internet. Daarnaast is het toestel via een micro usb-poort oplaadbaar. Er zitten niet veel apps op, maar wel een aantal standaard features. Zo kan je het spel Snake spelen en naar FM-radio luisteren.

Het toestel zal  vanaf juni voor €59,99 in de winkel liggen.