Languages

Uw taal:NL

Oplossingen

A&C systems is naast product provider ook solutions provider. Wij leveren diensten die onze klanten ondersteunen om producten zo efficiënt mogelijk op de markt te brengen. 

Logistiek 

Met de ingebruikname van ons nieuw magazijn in maart 2010 heeft onze logistiek de sprong gemaakt naar een high-tech departement dat met 7000 m² in staat is om bijzonder flexibel om te gaan met schommelingen in vraag en aanbod. Maar niet alleen de capaciteit is toegenomen, ook de verwerkingssnelheid is spectaculair geëvolueerd. Onze voice-picking is uniek in de sector en laat ons toe om tot 3500 zendingen af te werken per dag. Zowel B2B- als eindgebruikerszendingen in binnen- en buitenland. Een bestelling die bij ons binnenkomt wordt binnen 48 uur afgeleverd. 

Onze magazijnen beschikken over de nieuwste technologie in beveiliging. We werken daarnaast permanent aan optimalisatie van onze processen. We stellen alles in het werk om onze logistieke diensten zo optimaal in te laten spelen op de vragen vanuit de markt.

E-commerce

De populariteit van online verkoop groeit met de dag. Een efficiënte manier om uw producten online aan te bieden wordt steeds vaker essentieel voor de business van vandaag. Of u zich nu in een B2C of B2B markt begeeft, met de e-commerce oplossing van A&C systems verruimt u in één klap uw klantenbereik. Uw online shop is 24/7 geopend voor potentiële klanten in het hele land.

Met Magento (met 30% marktleider in e-commerce) als basis voor onze oplossing bent u zeker van een veilig, stabiel en modulair systeem. Naast een volledig logistiek pakket (link) biedt A&C systems als full service provider ook volledig geïntegreerde modules. Dankzij onze unieke positie in de telecom markt kunnen wij u het absolute totaalpakket aanbieden:

U heeft al een Magento Webhop?

Geen probleem, want bovenstaande items zijn ook als losstaande Magento modules verkrijgbaar. Onze magento modules zijn 100% open-source en geschreven via de magento richtlijnen.

Contacteer uw accountmanager of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

  • Synchronisatie van producten en gamma.
  • Uw A&C systems producten, de compatibiliteit en aanbevolen eindgebruikersprijzen worden dagelijks automatisch gesynchroniseerd via onze productbeheer-module. U hoeft dus geen uren te investeren in het aanmaken en beheren van producten. Bovendien bevat onze productbeheer-module heel wat opties om deze synchronisatie af te stemmen op uw noden.

 
Content synchronisatie die u niet kan missen.
Naast een up-to-date productportfolio heeft A&C systems ook een rijke bron aan productinformatie. Dankzij onze centrale productinformatie tool en onze content synchronisatiemodule updaten wij dagelijks afbeeldingen, omschrijvingen en specificaties op uw webshop. Via de geavanceerde "layered navigation" filteren uw klanten uw producten op specificaties die u zelf bepaalt en voorziet u uw klanten van alle informatie die ze nodig hebben om bij u te bestellen.
 
Order synchronisatie & logistieke integratie
Dankzij onze order module worden de bestellingen op uw webshop meteen doorgestuurd naar A&C systems waar ze verder logistiek worden afgehandeld en uiteindelijk de volgende werkdag bij uw klanten thuis belanden (zie voorwaarden). Dankzij een terugkoppeling van A&C systems naar uw webshop blijven de klanten op de hoogte van de status van hun bestelling en kunnen ze via track-and-trace de status en locatie van hun pakket opvolgen.
 
Onze voorraad is uw voorraad
Dankzij onze voorraad synchronisatie wordt op uw webshop meteen aangegeven als het product op voorraad is bij A&C systems of niet. U hoeft voor deze producten dus zelf geen voorraad te houden.