Languages

Uw taal:NL

E-Commerce Solution

De populariteit van online verkoop groeit met de dag. Een efficiënte manier om uw producten online aan te bieden wordt steeds vaker essentieel voor de business van vandaag. Of u zich nu in een B2C of B2B markt begeeft, met de e-commerce oplossing van A&C systems verruimt u in één klap uw klantenbereik. Uw online shop is 24/7 geopend voor potentiële klanten in het hele land.

Met Magento (met 30% marktleider in e-commerce) als basis voor onze oplossing bent u zeker van een veilig, stabiel en modulair systeem. Naast een volledig logistiek pakket (link) biedt A&C systems als full service provider ook volledig geïntegreerde modules. Dankzij onze unieke positie in de telecom markt kunnen wij u het absolute totaalpakket aanbieden:

U heeft al een Magento webshop ?

Geen probleem, want bovenstaande items zijn ook als losstaande Magento modules verkrijgbaar. Onze magento modules zijn 100% open-source en geschreven via de magento richtlijnen.

Contacteer uw accountmanager of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

 • Synchronisatie van producten en gamma.
  Uw A&C systems producten, de compatibiliteit en aanbevolen eindgebruikersprijzen worden dagelijks automatisch gesynchroniseerd via onze productbeheer-module. U hoeft dus geen uren te investeren in het aanmaken en beheren van producten. Bovendien bevat onze productbeheer-module heel wat opties om deze synchronisatie af te stemmen op uw noden.
   
 • Content synchronisatie die u niet kan missen.
  Naast een up-to-date productportfolio heeft A&C systems ook een rijke bron aan productinformatie. Dankzij onze centrale productinformatie tool en onze content synchronisatiemodule updaten wij dagelijks afbeeldingen, omschrijvingen en specificaties op uw webshop. Via de geavanceerde "layered navigation" filteren uw klanten uw producten op specificaties die u zelf bepaalt en voorziet u uw klanten van alle informatie die ze nodig hebben om bij u te bestellen.
   
 • Order synchronisatie & logistieke integratie
  Dankzij onze order module worden de bestellingen op uw webshop meteen doorgestuurd naar A&C systems waar ze verder logistiek worden afgehandeld en uiteindelijk de volgende werkdag bij uw klanten thuis belanden (zie voorwaarden). Dankzij een terugkoppeling van A&C systems naar uw webshop blijven de klanten op de hoogte van de status van hun bestelling en kunnen ze via track-and-trace de status en locatie van hun pakket opvolgen.
   
 • Onze voorraad is uw voorraad
  Dankzij onze voorraad synchronisatie wordt op uw webshop meteen aangegeven als het product op voorraad is bij A&C systems of niet. U hoeft voor deze producten dus zelf geen voorraad te houden.