Creative lab

Wij denken graag met je mee om een creatieve sales- & marketingstrategie op maat uit te werken, perfect afgestemd op jouw noden, met professioneel advies en innovatieve tools.

TAPME®

Met het interactieve TAPME® scherm trekken we het online verhaal door tot in jouw winkel en mis je nooit een verkoop meer. Je klant krijgt toegang tot ons volledige assortiment en kan het gekozen product meteen bestellen en thuis of in de winkel laten leveren.

myactions®

Ook voor de uitwerking en het beheer van jouw promotiecampagnes kan je een beroep doen op ons, van cash back, product plus, buy back tot het organiseren van consumentenwedstrijden! Wij begeleiden je in jouw onderscheiding van de concurrentie.

playdis®

Met onze digital signage playdis® bereik je jouw doelgroep op een relevante en effectieve manier! Toon jouw klant alle info die hij zoekt: smartphone specificaties, prijzen, de lopende promoties of abonnementsformules. In één oogopslag is al deze info beschikbaar.

STUDIO

Jouw communicatie op maat? Een event organiseren? In-store brand activation activiteiten nodig? Social media campagne op het oog? De verkoop stimuleren en een incentive plan uitwerken? Onze creatieve marketingbreinen gaan ermee aan de slag!

Interesse? Contacteer ons!

Contact