Huawei Wifi Q2 Pro Router - 1 + 2 - wit

  • Recupel: € 0,1240
Productnummer: HU-Q2-PRO-1+2-WHT
EAN: 6901443331888
Leveranciernummer: 53037154

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Uw wifi-signaal kan soms zwak en traag zijn met de muren in uw huis. Voor een betere wifi-ervaring hebt u meer dan één individuele router nodig om de volledige nabijheid te dekken.

Waar een stopcontact is, is wifi

Ondersteund door HUAWEI's gigabit powerline-chip en PLC Turbo, is de HUAWEI WiFi Q2 Pro in staat om 200 Mbps * breedband effectief uit te breiden. Het kan ook 1 Base met 15 satellieten ondersteunen, * zodat u overal kunt genieten van de snelle Wi-Fi. Zodra de Satellite is aangesloten, synchroniseert deze de Wi-Fi-naam en het wachtwoord van de Base zonder extra configuratie.

De Gigabit Ethernet-poort op de satelliet voldoet effectief aan de high-speed verbindingsbehoeften van bedrade apparaten zoals uw computer, tv en NAS. Je game-ervaring, het afspelen van video's en de kopieersnelheid van gegevens, alles kan efficiënt worden verhoogd.

Zelflerend netwerk, voortdurend verbeteren

HUAWEI WiFi Q2 Pro leert elke dag en past zich aan de veranderende wifi-omgeving aan en optimaliseert automatisch het wifi-kanaal in realtime om interferentie te voorkomen. Uw router onthoudt actief uw online surfgewoonten en ondersteunt u voor meer efficiëntie bij dagelijkse taken.

HUAWEI AI Life APP

Het beheren van wifi is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de HUAWEI AI Life-app kun je zien wat er gebeurt, snelheidslimieten instellen, gastverbindingen toestaan, wifi-timing instellen, connectiviteit op de apparaten van je kinderen pauzeren en meer.

Stroom
Aantal inbegrepen batterijen: 0
Batterijtechnologie: No battery
Voeding: Electric power supply (220V)
Connectiviteit
Bluetooth: Nee
Bluetooth versie: No Bluetooth
Compatibele besturingsystemen: N
WiFi: Ja
Gewicht en afmetingen
Breedte: 183.5 mm
Dikte: 73.3 mm
Hoogte: 112 mm
Category: Netwerk
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Land van oorsprong: China
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen
Design
Kleur van het product: Wit