Mi Smart Speaker

  • Bebat: € 0,0570
  • Recupel: € 0,2479
Productnummer: MIEP-SMART-SPEAKER
EAN: 6934177723391

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Xiaomi Mi Smart Speaker

Fantastische geluidskwaliteit

De Xiaomi Mi Smart Speaker laat je versteld staan van het vermogen dat het kan leveren. Deze compacte speaker maakt namelijk gebruik van een 2,5-inch driver die geweldige 12W aan audio-output levert. De Speaker beschikt over de hoogwaardige Texas Instruments’ TAS5805M audioprocessor en het geluid wordt gelijkmatig verdeeld over de 10531 klankgaten rondom de speaker. Doordat de speaker getuned is voor versterkte middentonen, klinken zang en akoestische tracks bijzonder helder en vol. Daarnaast zijn ook de hoge tonen zeer goed afgesteld en klinken deze altijd zuiver en niet schel. Ook de krachtige bas zorgt voor een prettige luisterervaring.

Met de Xiaomi Mi Smart Speaker geniet je dus van elk type muziek. De Xiaomi Mi Smart Speaker beschikt over zowel WiFi als Bluetooth 4.2-connectiviteit waarmee je veel veelzijdiger verbinding kunt maken met het apparaat. Het is zelfs mogelijk om twee luidsprekers met elkaar te verbinden en zo te genieten van een fantastische geluidservaring.

Ultramodern en elegant ontwerp

De speaker heeft een ingebouwde Chromecast die is in te stellen en te configureren via de Google Home-app. Bedien jouw speaker dus met gemak op afstand en speel Spotify, YouTube, Apple Music en Itunes! Je kunt er je dagelijkse briefing mee krijgen en Google Voice Assistant-routines uitvoeren, vragen stellen, timer- en meldingswaarschuwingen ontvangen en meer. Bedien ook al jouw Xiaomi Smart Home apparaten met deze speaker! Het is daarnaast altijd mogelijk om de microfoon uit te schakelen indien gewenst. Dit maakt de Xiaomi Mi Smart Speaker een veel goedkopere concurrent van de Sonos, Amazon Echo of Google Nest speakers. Wél de geluidskwaliteit en het gebruikersgemak van spraakbediening, maar dan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 

De Xiaomi Mi Smart Speaker is ontworpen met een elegante matzwarte of witte afwerking met een 0.7 mm metalen behuizing. Het apparaat is voorzien van maar liefst 16 miljoen LED-lampjes die een lichtring creëren geïnspireerd op aurora. Deze aantrekkelijke LED-ring geeft aan dat de speaker naar spraakopdrachten luistert. De speaker is daarnaast voorzien van aanraakgevoelige knopjes voor de bediening van het volume, voor pauze en hervatten van de muziek en voor het muten van de microfoon.

  • Voorzien van 2.5-inch driver die 12W vermogen levert
  • Beschikt over 10531 gelijkmatig verdeelde klankgaten
  • Levert een rijke luisterervaring met versterkte middentonen en zuivere hoge tonen
  • Bluetooth 4.2-connectiviteit
  • Koppel 2 speakers voor een geweldige geluidservaring
  • Met ingebouwde Chromecast
  • Voorzien van elegante LED-lichtring
Technische details
Aantal drivers: 1
Frequentiebereik: 0 Hz
Inclusief AC adapter: Nee
Peak Music Power Output (PMPO): 12 W
Versterker: Built-in
Stroom
Aantal inbegrepen batterijen: 0
Batterijtechnologie: No battery
Connectiviteit
Bluetooth: Ja
Bluetooth versie: 4.2
Near Field Communication (NFC): Nee
Verbindingstechnologie: Bluetooth, Wifi, Wireless
Gewicht en afmetingen
Breedte: 131 mm
Dikte: 104 mm
Hoogte: 151 mm
Category: Audio & geluid
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Land van oorsprong: China
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen
Design
Kleur van het product: Grijs, Wit