Crosscall X-Strap accessory

  • Recupel: € 0,1240
Productnummer: CROSSC-ACC-XSTRAP
EAN: 3700764711958
Leveranciernummer: STRAP.BO

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

Met X-STRAP heeft u uw tablet constant bij de hand. De draagband is ontworpen om uw CORE-T4 veilig overal mee naartoe te nemen en is tevens uitgerust met een handgreep die 360° kan draaien. Zo voorkomt u risico op letsel en kunt u de CORE-T4 in alle omstandigheden gebruiken. Bovendien verzekert de gevoerde antislipband ervoor dat u de X-STRAP-draagband de hele dag comfortabel kunt gebruiken.

 

AFSTELBAAR EINDELOOS VERSTELBAAR
De X-STRAP stemt zich af op al uw toepassingen en gebruiken. Verstel de antislip-draagband eenvoudig om deze aan te passen aan uw lichaamsbouw en stel de 360° draaibare handgreep af in één van 12 mogelijke standen om zo een ideale gebruikshoek te verkrijgen.

COMFORTABEL ONTWORPEN VOOR UW POLS
De draaibare handgreep heeft tijdens het ontwerp een speciale behandeling gekregen. De handgreep heeft 2.000 rotaties ondergaan en is getest door verschillende beroepen om ervoor te zorgen dat de gebruiker  op duurzaam gebruikscomfort kan rekenen, ongeacht zijn/haar beroep. De speciale aandacht die besteed is aan de handgreep is gebaseerd op het feit dat 35% van de SSA’s (spier- en skeletaandoeningen) in 2018 de pols betroffen.

VEILIG NOG ONBEZORGDER
U kunt onbezorgd werken aangezien u zeker weet dat uw tablet stevig vastzit en altijd bij de hand is. Dankzij het X-BLOCKER-systeem dat geïntegreerd is in de band,  zit de CORE-T4 veilig bevestigd en is bestand tegen een losrukkracht van 18 kg. In geval van nood kunt u met een gesp de tablet in één klik van de draagband verwijderen. De knop van de gesp is ook draaibaar voor nog meer comfort.

AANGEPAST
EENVOUDIGE TOEGANG
Met X-STRAP, profiteert u van een onmiddelijke en intuïtieve ligging in de hand. Het ontwerp werd zo gemaakt, dat na de installatie, u uw tablet in één beweging eenvoudig kunt raadplegen en ontgrendelen.


ERGONOMISCH
COMFORTABEL IN GEBRUIK
Alle materialen van de draagband zijn zorgvuldig uitgekozen om u optimaal comfort te garanderen terwijl de antislipbanden van silicone voorkomen dat de band van uw schouder glijdt.


PRAKTISCH TOT IN DE KLEINSTE DETAILS DOORDACHT
Met een eenvoudig gebaar kunt u de 360° draaibare handgreep losmaken en profiteren van een onafhankelijk gebruik in portrait- en landscape-modus. Dankzij de rode markeringen langs de draagband heeft u eenvoudig toegang tot de zakken en functionaliteiten van de X-STRAP om uw stylus pen of uw persoonlijke bezittingen zoals een badge op te bergen. 

 

 

Category: Houders en montage
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Land van oorsprong: China
Design
Correct gebruik: Universal
Kleur van het product: Zwart
Type: Passive
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen
Type mobiele apparatuur: Mobile phone/smartphone
Gewicht en afmetingen
Gewicht: 0 g